Понеделник, 08 Юли 2024
 
Други

Пеевски: Няма да позволя на проруските партии да се гаврят с нашите хора

  05.07.2024 12:39             
Пеевски: Няма да позволя на проруските партии да се гаврят с нашите хора

"ДПС е втора партия, много сериозна организация. Надявам се, че колегите са разумни. Няма да позволя на проруските партии да се гаврят с нашите хора, какво опитаха днес. Нашите хора не са втора класа, те са първа класа. Ще направя каквото трябва, за да не си позволява никой да им говори така. Проруските партии в лицето на "Възраждане"... това е много опасно. Да не си го позволяват никога". Така лидерът на ДПС Делян Пеевски предупреди "Възраждане" да внимава как говорят за хората на движението след днешния скандал между Йордан Цонев и Цончо Ганев от "Възраждане".

"Това отново е създаване на страхове. Говорене на глупости.

Има си позиция, няма такова нещо. Нека да спрем с тези спекулации и да гледаме държавата да има управление" - отговори той на въпрос за думите на президента Румен Радев, че България се превръща в донор на Украйна. На въпрос за случващото се в ДПС Пеевнски каза: "Темата не стои на дневен ред".


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички