Понеделник, 08 Юли 2024
 
Спорт

Чакат ни специални изненади на “Европейско в парка“ за четвъртфиналите, полуфиналите и финалите

  05.07.2024 18:01             
Чакат ни специални изненади на “Европейско в парка“ за четвъртфиналите, полуфиналите и финалите

С напредването на Европейското първенство по футбол и наближаването на финалните мачове, Община Пазарджик подготвя множество изненади за посетителите на „Европейско в парка“ – откритото пространство в парк „Стадиона“, на което на голям екран се предават на живо всички мачове от началото на първенството.

По време на мачовете от четвъртфиналите и полуфиналите на 5, 6, 9 и 10-ти юли посетителите ще могат да участват във викторини с награди, сред които и възможност да спечелят топки Adidas Euro24 LGE.

Програма ще бъде подготвена за грандиозния финал на 14-ти юли – стартът ще бъде даден от специално подготвено изпълнение на група Voice and fingers и Спортен клуб “Мега” гр. Пазарджик в 20:00 часа, а голямата награда Официалната топка на Евро24 - Adidas Fussballsiebe Pro- ще бъде разиграна на викторина заедно с други изненади за посетителите.

През юни и юли стотици жители и гости посетиха „Европейско в парка“.  Първоначално подготвените седящи места не бяха достатъчни да покрият наплива в някои от дните от първенството, което наложи и добавянето на нови пейки за седящите. Осигурени бяха и пуфове за още по-удобно преживяване на посетителите и будки за разхладителни напитки и храна. В специална зона за децата се забавляваха с игри на минифутбол.


Свързани