Регионът

Пожарът в Сестримо вече е овладян, кметът на Белово благодари на всички съпричастни

  17.07.2024 18:41             
Пожарът в Сестримо вече е овладян, кметът на Белово благодари на всички съпричастни

"Огромно благодаря на всички, които се отзоваха и помогнаха да се справим с огненото бедствие! Радвам се да ви съобщя, че пожарът вече е овладян и няма нужда от повече доброволци. Искам да споделя с вас, че само час, след призива за доброволци се отзоваха страшно много хора да помогнат. С общи усилия не позволихме на пожара да се разрасне.
Бяхме заедно, всички, обединени срещу огъня и аз мога само да се гордея, че имам такива съграждани! Благодаря!". Това написа прези минути в социалните мрежи кметът на община Белово инж. Стойко Стефанов по повод пожара, за който писахме ТУК.

В редакцията на "Знаме" се обадиха хора, които искаха да се включат като доброволци и питаха трябва ли да си носят оборудване. Пред областния вестник и сайта "Знаме.инфо" кметът на Белово коментира, че огнената стихия е спряна от три страни и от четвъртата се овладява към момента.

"Благодаря на тези хора, които искат да помогнат. Искам чрез вас да благодаря и на всички хора, които се отзоваха. Само за два часа постът ни във Фейсбук имаше 440 споделяния. Благодаря ви, хора, за съпричастността и помощта!", заяви не без емоция кметът на Белово.

(Зн)


Свързани