Други

Възрастни хора във Воден питат как да благодарят на Пеевски за къщите, Хамид отвърна: С молитва за него, той е вярващ!

  20.07.2024 18:43             
Възрастни хора във Воден питат как да благодарят на Пеевски за къщите, Хамид отвърна: С молитва за него, той е вярващ!

След като председателят на ДПС Делян Пеевски направи дарение след огнената стихия във Воден, като предостави две напълно оборудвани къщи на пострадала възрастна самотна жена и възрастен самотен мъж, които загубили всичко по време на пожара, те са питали как да му се отблагодарят.

"Огромна, огромна благодарност за тези къщи. Как да се отблагодарим?" - са питали хората в пламналия Воден зам.-председателите Анастасов и Хамид Хамид. Те бяха в селото, за да предадат напълно оборудваните жилища на двама самотни възрастни, които бяха дарени от председателя на движението Делян Пеевски. На въпроса на възрастните хора от Воден, които питали как да благодарят, Хамид Хамид ги помолил: "Една молитва за моя председател, той е вярващ човек!"

вете къщи вече са свързани с ток и вода и самотните възрастни хора прекараха една по-спокойна нощ. Станислав Анастасов припомни във Воден, че по настояване на Пеевски Бюджетната комисия взе решение за закупуването по най-бързия начин на два хеликоптера за гасене на пожари, както и да се заделят 170 милиона лева за нова пожарна техника.


Свързани