Понеделник, 16 Сеп 2024
 
Други

Денят на миньора ще събере хиляди на 31 август в Панагюрски колонии

  01.08.2024 16:37             
Денят на миньора ще събере хиляди на 31 август в Панагюрски колонии

Ансамбъл „Филип Кутев“, „Гласът на България“ Надежда Ковачева, Михаела Маринова, ДесиСлава, Веселин Маринов и Любо Киров са сред участниците

Ути Бъчваров ще готви не само курбан, но ще прави и шоу-състезание за деца „Бързо, лесно, вкусно и здравословно“, тийнейджърите пък ще се срещнат с популярни лица от социалните мрежи

Асарел-Медет“ ще чества Деня на миньора в с. Панагюрски колонии през последната събота на август, когато заедно ще празнуват екипът на компанията, пенсионерите от дружеството и много жители и гости на общината.

Празникът на 31 август ще започне с водосвет от 11 часа при параклиса „Св. Иван Рилски“, а поздравленията и концертът ще са от 11:30 ч. до 16:30 ч. Фирменото хоро ще се извие заедно с именития Държавен фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“, а на сцената ще блестят „Гласът на България“ Надежда Ковачева, Михаела Маринова, ДесиСлава, Веселин Маринов и Любо Киров. В празника ще се включат също местни таланти, духовият оркестър към панагюрското читалище „Виделина-1865“ и младежкият духов бенд, който заедно с мажоретен състав „Елинор“ представи България на международен фестивал в Швейцария.

Тази година Ути Бъчваров ще зарадва всички не само с курбана, който вече десет години приготвя за Деня на миньора, но и с новото си кулинарно шоу-състезание за деца „Бързо, лесно, вкусно и здравословно“. Отново ще се проведе конкурс за панагюрски тутманик, а за най-малките на семейния празник ще има много изненади – три надуваеми атракциона и забавления с художник-аниматори. За тийнейджърите пък ще има фото будка с 360-градусова камера, където да запечатат емоции и да се срещнат с популярни лица от социалните мрежи.

От понеделник – 12 август, в Информационния център на „Асарел-Медет“ АД в Панагюрище ще започне раздаването на поканите за фирмения празник, адресирани до пенсионерите от дружеството. Освен с подарък, те ще бъдат придружени и с талон за празничния обяд на 31 август в Панагюрски колонии.

Нямаме търпение да се видим с всички вас, за да си честитим Деня на миньора с пожелание за здраве, благополучие и още много хубави мигове заедно - казват организаторите и домакините.

(Зн)


Свързани