Понеделник, 16 Сеп 2024
 
Крими

Три от петте районни управления на полицията в областта са с нови началници

  14.08.2024 10:40             
Три от петте районни управления на полицията в областта са с нови началници

За две седмици три районни управления в областта имат нови началници.

Главен инспектор Борис Бориков оглави Районното управление на полицията във Велинград. Той е с дългогодишен опит, бил е начело и на полицейския участък в Ракитово, и на  този в Сърница. Сега зае поста на досегашния временен началник - главен инспектор Стоян Дринов, който пък се връща на доскорошната си длъжност - началник на полицейски участък в Ракитово.

С нов шеф от тази седмица е и Районното управление в Пещера. Става въпрос за главен инспектор Христо Георгиев. Досега той бе начело на група „Криминална полиция“ в града, а поста пое от главен инспектор Камен Радев, който е преназначен на друга длъжност в Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Районното управление на полицията в Септември се оглавяваше старши комисар Даниел Бараков, който в средата на юли застана начело на Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Миналата седмица на този пост в Септември бе преназначен главен инспектор Александър Терзиев.

Началниците на останалите районния управления в областта си остават непроменени: на РУ Пазарджик – главен инспектор Ненко Годжевъргов, на РУ Панагюрище – главен инспектор Матей Тодореев.

(Зн)


Свързани