Пазарджик

14 деца от Братаница гостуваха в Община Пазарджик

  23.08.2024 12:44             
14 деца от Братаница гостуваха в Община Пазарджик

В днешния 22 август 14 деца от лятната занималня на с. Братаница, организирана за четвърта поредна година от ръководителката и библиотекарка на местното читалище, посетиха Община Пазарджик. Децата имаха уникалната възможност да се запознаят отблизо с работата на местната администрация и да видят как функционира общинското управление.

В рамките на посещението, децата седнаха на столовете на кмета, заместник-кмета, председателя на Общинския съвет и главния архитект. Те участваха в импровизирана сесия на Общинския съвет, където имаха възможността да се почувстват като истински управници. 


 

След това групата посети зала "Маестро Георги Атанасов", мястото, където се провеждат голяма част от културните събития на града. Децата разгледаха кадастрални карти и се запознаха с основните дейности на общината, което им даде по-добро разбиране за процесите на управление и развитие на общината.

Посещението беше наситено с емоции и вдъхновение за младите участници, които си тръгнаха с нови знания и впечатления за работата на общинската администрация. Това събитие е поредната успешна инициатива на лятната занималня, която вече четири години радва и обогатява децата от с. Братаница.

(Зн)


Свързани