Регионът

Пиано от Общината получи Клуба на пенсионера в Ракитово в Деня на възрастните хора

  01.10.2024 15:00             
Пиано от Общината получи Клуба на пенсионера в Ракитово в Деня на възрастните хора

Кметът и двамата му заместници бяха гости на празника

Празникът бе подобаващо отбелязан от членовете на културния клуб на пенсионера в Ракитово, а гости на тържеството бяха кметът Холянов и неговите заместници Колчева и Кюркчиев. Екипът на кмета бе топло посрещнат от възрастните хора, които споделиха, че се чувстват уважавани и значими от страна на гостите не само в днешния ден.

Кметът Холянов пожела весел празник, здраве и дълголетие на присъстващите и сподели най-близките проекти, по които администрацията работи, като сред тях нареди старта на ремонта на пътя от “Чуката” до входа на Ракитово, започването на строеж на минерален басейн в града, прокарването на топлопровод, по който да минава минералната вода и след време да достига до домовете на хората, фитнес на открито и др.

По повод празника клубът ще получи и пиано от Общината, което да помага в репетициите на женската певческа група "Здравец".

Възрастните хора получиха мила изненада и от децата от младежката организация на Българския червен кръст, които ги поздравиха с топли думи и символични, ръчно направени подаръчет

(Зн)


Свързани