Избори

Стоян Таслаков е водач на листата на „Възраждане“ за 13 МИР Пазарджик

  02.10.2024 10:08             
Стоян Таслаков е водач на листата на „Възраждане“ за 13 МИР Пазарджик

На предстоящите парламентарни избори на 27 октомври, „Възраждане“ обяви, че Стоян Таслаков ще води листата за 13 многомандатен избирателен район (МИР) Пазарджик.

Таслаков притежава бакалавърска степен по „Бизнес администрация и управление“ и магистърска степен по „Управление на проекти, финансирани от структурните фондове на Европейския съюз“.

Стоян Таслаков е народен представител от област Пазарджик в 47, 49 и 50 Народно събрание, а в 48 Народно събрание е избран с гласовете на Пловдив-област. През годините той активно работи за привличане на инвестиции и подобряване на икономическата инфраструктура в регионите, които представлява.

Като водач на листата на „Възраждане“ за Пазарджик, Таслаков ще продължи да се ангажира с ключови въпроси, като борба с корупцията, развитието на малкия и среден бизнес и подобряването на условията за живот и опазване на околната среда. Той активно се бори срещу използването на земеделски земи и гори за построяването на фотоволтаични централи.

Изборите на 27 октомври ще дадат възможност на гражданите на област Пазарджик да подкрепят Стоян Таслаков, който обещава да продължи своята работа за развитието и просперитета на региона.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани