Спорт

Хебър ще играе контрола с Левски в паузата

  04.10.2024 16:36             
Хебър ще играе контрола с Левски в паузата

Със столичния Левски ще премери сила в контрола нашият ФК Хебър (Пазарджик) по време на паузата за националните отбори. Това стана ясно от днешния брифинг на наставника на "сините" Станислав Генчев. "Топлата връзка" с "Герена" е направена от Йордан Минев, който води хебърци временно след раздялата на клуба с Веселин Великов.

"В паузата за националните отбори ще имаме приятелски мач с Хебър (Пазарджик). Паузата идва в много добър момент за нас, в петък ще бъде приятелският мач с Хебър", заяви Генчев пред репортери днес.

"Зелените" усърдно се готвят за неделния двубой с Ботев Враца - мачът от 11-ия кръг на efbet Лига започва от 15:00 часа на стадион "Локомотив" в Пловдив.

Междувременно добра новина на стадион "Георги Бенковски" дойде от Кабо Верде - Марсио да Роса стана втори състезател на Хебър за броени дни, който получи повиквателна за националния отбор на страната си. Вратарят се завръща в разширения състав на Кабо Верде след близо 2 години отсъствие и ще бъде част от репрезентацията на малката островна държава за предстоящите две квалификации за Купата на африканските нации срещу Ботсвана на 10-и и 15-и октомври. Преди това и Набил Макни получи покана да се завърне в първия тим на Тунис.

(Зн)


Свързани