Избори

Стоян Таслаков : Жителите на област Пазарджик заслужават народен представител, който го е грижа за тях

  07.10.2024 18:49             
Стоян Таслаков : Жителите на област Пазарджик заслужават народен представител, който го е грижа за тях

“Искам  на първо място да благодаря, че с вашето доверие, заедно успяхме да спечелим мандат на "Възраждане" в област Пазарджик в четири поредни парламента. Като национално отговорна и родолюбива политическа сила, уважаваща всички, очакваме да получим отново вашето доверие, така че да имаме възможност да реализираме добрите си намерения. Не се поддавайте на натиск, както ние не се поддадохме, заради вас. В стаята за гласуване никой не вижда вашия вот”, каза водачът на 13 МИР Пазарджик от “Възраждане” - Стоян Таслаков пред граждани. 

Водачът на “Възраждане” за 13 МИР Пазарджик - Стоян Таслаков е сред най-активните народни представители в избирателния си район, винаги близо до проблемите на местната общност и активно търсещ пътища за тяхното разрешаване. 

“В качеството ми на народен представител от област Пазарджик, нееднократно повдигам за обсъждане теми, и съм помагал за решаването на проблеми, свързани с моя регион. Помогнах на жителите на село Калугерово да запазят гори и пасища от построяване на парк със слънчеви панели, като опасността не е отминала и усилията ни в тази насока продължават. Предприехме и поредица от действия за да спасим общинската болница във Велинград, за да има във високопланинските общини достъпно здравеопазване. Единствено ние организирахме протест и обжалвахме всички решения на Общински съвет, които бяха приети в  ущърб на гражданския интерес”, заяви Стоян Таслаков. 

Той посочи още, че е задал множество въпроси, по реда на парламентарния контрол на съответните ресорни министри, по отношение на различни регионални и национални проблеми. 

“Запознах министъра на регионалното развитие с нуждата от ремонт на пътя Брацигово - Равногор, както и на Исперихово - Огняново, след което бяха предприети действия. Също така от “Възраждане” помогнахме да бъде поставено осветление в село Ветрен дол, защото населеното място тънеше в пълен мрак”, коментира още Таслаков. 

"Възраждане" е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани