Други

Петър Куленски: Честит празник, уважаеми медицински специалисти! Свети Иван Рилски да бди над вас!

  19.10.2024 10:16             
Петър Куленски: Честит празник, уважаеми медицински специалисти! Свети Иван Рилски да бди над вас!

Уважаеми лекари и медицински специалисти,

С дълбоко уважение и признателност отправям своите най-искрени поздравления по случай Деня на българския лекар! Днес, когато почитаме и паметта на Св. Иван Рилски – закрилник на българските лекари, отдаваме почит на Вашата всеотдайност, професионализъм и безкрайна грижа за здравето на нашите съграждани.

Вашият труд е безценен – Вие сте тези, които всеки ден стоят на първа линия в борбата за здравето и живота на хората. Въпреки всички предизвикателства, Вие продължавате да проявявате търпение, състрадание и умения, които са от съществено значение за обществото ни.

Нека днешният ден Ви донесе заслужено признание и удовлетворение от Вашата важна мисия. Пожелавам Ви здраве, лични и професионални успехи, а също така и сили да продължавате да вървите по пътя на благородната си професия. Нека Св. Иван Рилски бди над Вас и Ви дарява с мъдрост, сили и подкрепа в благородната Ви работа.
Позволете ми и да отправя специални поздрави към моята съпруга, д-р Антоанета Куленска, на която пожелавам много здраве, сили и удовлетворение от нейната професионална мисия. Благодаря й за всеотдайността и грижата, които всекидневно посвещава на своите пациенти и нашето семейство.

Честит празник и нека бъде изпълнен с радост и признание за Вашите постижения!
 


Свързани