Избори

Кандидат-депутати от ДПС - Ново начало се срещнаха с избиратели в Грашево и уважиха празника на Злокучене

  20.10.2024 07:09             
Кандидат-депутати от ДПС - Ново начало се срещнаха с избиратели в Грашево и уважиха празника на Злокучене

Снощи се проведе среща с част от избирателите от с.Грашево,община Велинград. Представител от листата на ДПС-Ново начало - Пазарджик беше Мехмед Мандраджиев и общивският председател Исмаил Моллов. Като кандидат за народен представител, той обясни, визията си за мястото на младежите в обществения живот. Представи програмата, която от "ДПС-Ново начало" предлагат за младите хора, като част от борбата срещу демографската криза. Мехмед Мандраджиев завърши изказването си с призив за
по-голяма избирателна активност на 27 октомври с номер 8 в интегралната бюлетина!

Същата вечер кандидатите за народни представители от ДПС-Ново начало Небие Кабак и Екатерина Христоскова уважиха празника на село Злокучене, община Септември.

Небие Кабак поздрави жителите и гостите на празника и предаде най-искрени пожеланията към всички от Делян Пеевски - председател на ДПС. Събитието обедини жители и гости, които отбелязаха богатите традиции и култура на селото. Празникът беше изпълнен с много усмивки,музика и весело настроение.

Тази енергия и желание за НОВО НАЧАЛО ни напомнят, че на 27.10.2024г. имаме възможност да направим важна стъпка за България.

ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 8 И ПОДКРЕПЕТЕ ДПС-НОВО НАЧАЛО!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!
 


Свързани