Избори

Мощна подкрепа за ДПС - Ново начало от изселниците в Истанбул - Осман Мурадов присъства на закуската

  21.10.2024 06:17             
Мощна подкрепа за ДПС - Ново начало от изселниците в Истанбул - Осман Мурадов присъства на закуската

Мощна подкрепа за "ДПС-Ново начало" от нашите изселници в Истанбул. Хората ни вярват, надеждите за по-добро бъдеще за родните им места, за решаване на проблемите на хората с двойно гражданство свързват с политиките на "ДПС-Ново начало", коментираха от щаба на коалицията. На закуската в Кърач, Бейликдюзю, Истанбул се събраха над 400 души, за да чуят основните приоритети от Програмата за управление на "ДПС-Ново начало".Присъстваха Байрам Байрам, водач на листата на "ДПС-Ново начало" в Пловдив област и четвърти в листата в Кърджали, Осман Мурадов, трети в листата в Пазарджик, Сезен Сайън, втора в листата в Силистра, Фахри Ватансевер, отговорник на "ДПС-Ново начало" за Истанбул. Бъдещето на България ги интересува живо, защото тук имат близки и роднини.

Представителите на "ДПС-Ново начало" подчертаха в изказванията си важността на предстоящите избори и необходимостта от постигане на висок резултат, за да се гарантира на хората власт, отговорно ангажирана разрешаване на техните проблеми. Политическата ситуация в България, надеждата за сформиране на редовно правителство, бяха част от темите на разговор. "Нашата цел е по-доброто бъдеще на всички български граждани, по-доброто бъдеще на България", казаха още кандидатите за народни представители.

Присъстващите на срещата изселници изразиха своята подкрепа за ДПС-Ново начало и се обединиха около позицията, че ДПС е партия на всички и трябва да се съхрани с усилията на всички чрез подкрепа за номер 8 в интегралната бюлетина на 27 октомври.

Вчера кандидатите от област Пазарджик Мехмед Мандраджиев и Мустафа Бухов се срещнаха с хора на пазара във Велинград. Заедно с тях беше и общинският председател Исмаил Моллов. Хората вярват във възможността Делян Пеевски да промени начина на живот, за тях,за техните деца и семейства. Беше им раздадена Програмата на "ДПС-Ново начало " и приоритетите, които си поставят кандидатите за по добра България.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Свързани