Крими

Верижна катастрофа между микробус, камион и 3 леки автомобила, има пострадали

  22.10.2024 17:12             
Верижна катастрофа между микробус, камион и 3 леки автомобила, има пострадали

Верижна катастрофа между камион, микробус и три леки автомобила е стана на автомагистрала „Тракия“, в района на 62-ия км, в платното по посока за Бургас. За радост, няма сериозно пострадали участници в ПТП. Трима са се оплакали от наранявания и болки, но нямат средни или по-тежки телесни повреди, сочат данните към момента.

Това сочат първоначалните данни на екипите, които са пристигнали на място. А екипите са на сектор „Пътна полиция“ и на жандармерията, които са патрулирали в участъка. Аварийно-спасителен екип на пожарна и линейка на Спешна помощ също са пристигнали.

В момента движението в платното по посока за Пловдив се отбива пред пътен възел Мухово. Това е на територията на София област. На територията на нашата област този район от автомагистралата не е затворен за движение, но преминаването е затруднено, като се осъществява само в една платна лента.

В момента има униформени на местопроизшествието и очакват техника, с помощта на която да се премести товарният автомобил от платното, а след това ще бъде почистено платното за движение и възстановен нормалният трафик по АМ "Тракия"

Апелът на полицията към водачите в платното, посока за Бургас, е да шофират с повишено внимание и с много по-ниска от допустимата за участъка скорост.
(Зн)


Свързани