Четвъртък, 24 Oct 2024
 
Избори

Мария Джуркова : Няма да допуснем да манипулират децата ни

  24.10.2024 12:48             
Мария Джуркова : Няма да допуснем да манипулират децата ни

“Приех отново да бъда част от листата на  „Възраждане“, тъй като това е единствената политическа организация, която не просто говори за промяна, а предлага конкретни решения по важни за нашето общество въпроси”, каза кандидатът за народен представител за 13 МИР Пазарджик - Мария Джуркова.

„За мен политиката не е кариера, а начин да се преборя за реализирането на определена кауза. Мога категорично да заявя, че каузата ми като родител и като майка е опазването на българските деца от опитите на външно финансирани неправителствени организации да прокарват идеологии, които са несъвместими с българските традиции и ценности“, коментира Джуркова.

Тя уточни, че  „Възраждане“ е постигнала и първия си успех с приемането на изменение и допълнение на Закона за предучилищното и училищното образование, с който бе забранена пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация сред учениците. По думите ѝ не бива да се спира до тук.

„Нашите деца трябва да растат и да се учат, възпитавани в дух на патриотизъм и уважение към своите родители и към българските традиции. Те трябва да усещат подкрепа и за бъдат защитени от вредните и натрапени им изкуствено идеологии“, допълни кандидатът за народен представител Мария Джуркова.

Тя каза също, че сред приоритетите на  „Възраждане“ е и осигуряване на държавно финансиране на процедурите „ин витро“, на отговорното родителство и добавки за всички деца на работещи родители. „Няма да допуснем съзнанието на нашите деца да бъде манипулирано“, категорична бе Джуркова.

“Възраждане” е  с номер 12 в бюлетината! 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 


Свързани