Избори

“Русофили за възраждане на Отечеството“ представи кандидатите си за Пазарджик

  23.09.2022 20:35             
“Русофили за възраждане на Отечеството“ представи кандидатите си за Пазарджик

В листата на политическа партия "Русофили за възраждане на Отечеството" в 13 МИР – Пазарджик има 14 кандидати за народни представители. Те самите се представиха пред обществеността при визитата на председателя на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“  и НД „Русофили“ Николай Малинов в Пазарджик.

Ето кои са те:

Водач е Андриан Атанасов, председател на национално движение "Русофили" - Пазарджик и на ПП "Русофили за възраждане на Отечеството" - Пазарджик. Пазарджик е и родният му град. Тук завършва и средното си образование. По професия е агроном. Потомствен русофил.

Иван Вачев също е роден в Пазарджик. Завършва Математическата гимназия. Висшето му образование е по специалността "Радиоелектроника". Работи по нея в продължение на 30 години. През следващите 5 години е в научен институт в София, а след това преминава в една от специалните служби у нас, където продължава да се занимава с радиоелектроника. Понастоящем е пенсионер, работи в частния сектор - във фирма за производство на специална техника за нуждите на правоприлагащите органи. Областен координатор е на политическа партия "Българската пролет" за Пазарджик.

Стефан Попов е роден в Пазарджик през 1963 г. и е пета генерация русофил. Гордее се, че семейството му е направило много за дружбата на България с Русия. Политически активен е още от ученическите си години. Знае над 100 песни на руски език. Завършил е гимназия "Георги Брегов", както и Нов български университет в София. Бивш служител е на МВР, пенсионер и един от най-уважаваните специалисти по кинология у нас и в чужбина.

Йорданка Мицева е родена и израснала в Пазарджик. Завършила е гимназия "Иван Аксаков". Известно време е живяла в Италия, където е завършила "Китайска медицина" и "Философия на промените". Работи като инструктор, шиацу терапевт. Занимава се и с медитация.

Калин Владов е роден в Пазарджик през 1984 г., девето поколение пазарджиклия. Завършил е СОУ „Георги Брегов“ и Нов български университет в София, специалност „Икономика и финанси“. Бил е служител в системата на МВР. Занимавал се е с различни бизнеси в Пазарджик, а от 7 години е в сферата на фитнес услугите.

Спас Благов е роден в Пазарджик. Завършва математическата гимназия, след което заминава да учи в Съветския съюз. Работил е в Овергаз и Софарма. Член е на Изпълнителното бюро и на Националния съвет на ПП "Българската пролет".

Спас Шиков е млад строителен техник с частен бизнес.

Мирослав Василев е роден в Пазарджик през 1970 г. Възпитаник е на езиковата гимназия с английски, немски и руски език. Завършва и първи факултет "Държавна сигурност" на Висшия институт на МВР. Работил е като следовател, от 23 години е адвокат. В периода 2004-2005 е главен юрист-консулт на мисия в Ирак. Член е на Управителния съвет на Национално движение „Русофили“.

Сергей Щерев – пазарджиклия, потомствен русофил.

Петър Роглев е роден в Мадан, в миньорско семейство, през 1980 г. Основното си образование завършва в Пловдив, а средното – в Минния техникум в Панагюрище. В Пазарджик е от 20 години, дълго време работи в сферата на услугите. В момента има малък семеен бизнес. Женен с едно дете.

Ангел Георгиев е пазарджиклия, има транспортна фирма.

Ивайло Георгиев е от София, но живее в Панагюрище.

Смилен Димитров работи в строителство. Сред хобитата му е ловът.

Емил Соколов е роден в София. Завършва Механотехникум, след което е приет за курсант във Висшето народно военно училище „Васил Левски“. В продължение на 10 години служи в редовете на българската армия, звание „Капитан“. След съкращенията и закриването на поделенията в армията, е преназначен в полицията, където работи 12 години. В края на 2007 г. се пенсионира.

На 2 октомври гласувайте с номер 29!

ТУК може да прочетете какво каза Николай Малинов при посещението си в Пазарджик и срещата с гражданите.

Платена публикация

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички