Други

Гадателката Гюкчен: През 2024-а България тръгва към светлината и духовността

  03.02.2024 08:31             
Гадателката Гюкчен: През 2024-а България тръгва към светлината и духовността

Войната в Украйна спира догодина

СОФИЯ-ПЕЩЕРА. Пещерската гадателка Илияна Чаушева – Гюкчен сподели пред „Знаме” своите прогнози за България и света през новата 2024 година. Ясновидката е потомствена лечителка, психолог, специалист по традиционни системи за лечение с елементи на енергоинформатика. Преди 18 години, след убийството на сестри Белнейски, Гюкчен направи акция съвместно с вестник „Знаме” и огради Пазарджик със захар, защото видя бъдеща ужасна трагедия със загинали млади хора. Тогава много хора донесоха захар, а екип на вестника с очите си видя как в района на затвора от пакетите захарта се сипе с двойно по-голяма сила без никаква външна намеса. Заради отричателната енергия, поясни гадателката тогава.

„Живеем трудно. Влизаме в ново време, нови вибрации, ново измерение на планетите. От тази година започва нов 12-годишен цикъл на силни слънчеви изригвания. Те са свързани с гравитацията и хората ще ги усещаш осезателно, но няма нищо притеснително. Явлението е свързано и с повишаване на температурата. Очакват се и земетресения, пожари и наводнения.

Обстановката в Европа и в света е неспокойна. Терорът продължава вътре в страните и се пренася извън територията им. До 2029 г. човечеството ще е все така объркано. Войни продължават да бушуват на

много тънък лед с опасност да започне Трета световна война

Прогнозата ми за това неспокойно време за 2024-2025 г. е от 2019 г. Войната между Русия и Украйна ще приключи през 2025 г., като част от територията на Украйна ще премине към Русия, а два големи града – към Полша. Военни действия се водят и на Изток. Русия се стреми да обедини източните народи.
От април тази година България тръгва към светлината и духовността. Промяната започна през ноември 2023 г. Преходът до 2029 г. ще е лек, независимо от това кой ще ни управлява. Но засега няма развитие в държавата, която години наред върви по един и същи коловоз.

През втората половина на годината ще има парламентарни избори,

за които ще научим през май. Очаква се в края на годината да се установи политически ред и парламентът и президентската институция да заработят заедно. А дали ще се разпадне сглобката, ще се реши през март – това ми подсказва нареденият през мене боб. Има опасение дали новите управляващи няма повече да объркат държавата. Те са едни и същи. Засега приемаме ситуацията такава, каквато е.

Какво е нужно за оцеляването ни и кога е времето, нужно да пречистим душите си - ЧЕТЕТЕ САМО В КНИЖНИЯ НИ БРОЙ.

Пенка МИХАЙЛОВА


Свързани