Други

Християн пя с Веселин Маринов в „Капките“

  24.02.2024 07:48             
Християн пя с Веселин Маринов в „Капките“

Панагюрският талант откри благотворителен епизод на предаването

Панагюрският талант Християн Балев пя в дует с Веселин Маринов в специалния благотворителен епизод на „Като две капки вода за всяко дете“. Нещо повече – двамата откриха шоуто, което събра значителна сума за изграждането в цялата страна на центрове за помощ и превенция “Зона ЗаКрила“ за подкрепа на децата жертва на насилие.

Именно тази кауза бе причината всички известни изпълнители да излязат на сцената заедно с деца, облечени и гримирани по един и същ начин. Хриси и Веско бяха неузнаваеми като Ерос Рамацоти и изпълниха неговия хит „Adesso tu“.

Нашето момче е възпитаник на Нона Немигенчева и дуетен партньор на една от миналогодишните "Капки" – Елизабет Кирова.

Заедно със своите дуетни половинки се изявяваха и Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев и Александър Сано. Зрителите даряваха онлайн или чрез СМС като гласува за любимия си дует. Всички участници са големи победители, произнесе се публиката, а като най-добрите се отличиха Софи Маринова и Валентина.

Актрисата Мария Бакалова, националният посланик на УНИЦЕФ България – Елена Петрова, легендарният футболист – Христо Стоичков и продуцентът на „Като две капки вода“ – Магърдич Халваджиян, заеха местата на журито.

Събраната сума от първият концерт бе толкова голяма, че даде надежда на инициаторите, че до края на сезона ще се съберат 800 000 лева.

(Зн)


Свързани