Спорт

Двама наши петобойци се класираха на финала на Европейското в Турция - стискаме палци на Томас и Георги в събота

  04.07.2024 08:24             
Двама наши петобойци се класираха на финала на Европейското в Турция - стискаме палци на Томас и Георги в събота
В събота ще стискаме палци на Томас (вляво) и Георги

АНКАРА. Вторият ден от Европейското първенство по модерен петобой  U 17 бе повече от добър за нашите състезатели Георги Илиев и Томас Григоров. Петобойците на националния ни тим и на СК „Шампион“ (Пазарджик) се класираха за финала на Европейското в турската столица. Техният съотборник  дебютантът  Пол Лалов, не можа да прескочи квалификацията и се класира на 21-о място.

"В събота ще се борим срещу най-добрите петобойци в Европа, пожелаваме си късмет, че на това ниво без доза късмет ще е трудно. Пол Лалов и Георги Илиев бяха в квалификация А, а Томас Григоров в квалификационна група В. Самото класиране за финала е много голям успех“, подчерта председателят на СК „Шампион“ и треньор Валентин Георгиев.

За представянето на нашите момчета в първия ден на първенството на Стария континент писахме ТУК.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички