Понеделник, 18 Юли 2022
 
Спорт

Теди Павлова донесе държавна титла и два бронза на Бадминтон скуош клуб Пазарджик

  17.04.2022 13:29             
Теди Павлова донесе държавна титла и два бронза на Бадминтон скуош клуб Пазарджик

ПЪРВОМАЙ. Държавна титла и два бронзови медала за Бадминтон скуош клуб Пазарджик. От 15 до 17.04.2022 г. в гр.Първомай се проведе Държавно лично първенство - финали за юноши и девойки под 13 години.
Участие в силното състезание взеха 130 състезателя от 24 клуба.
Пазарджишката бадминтонистка Теодора Павлова с партньор Елена Попиванова от Първомай станаха държавни шампионки на двойки девойки, като на финала победиха двойката от Стара Загора и водачки в схемата Елица Божилова/Ралица Костадинова с 2:0 гейма, за да завоюват златните медали.
На единично девойки Теодора, която е по-марка сестра на "златното момиче" Гергана Павлова, стана трета, като на полуфинал загуби от шампионката Елена Попиванова-Първомай с 21:18/21:16,като по този начин остана с бронзовия медал на единично.
На смесени двойки Теди с партньор Антон Билчев от БК Русе са бронзови медалисти. Двамата на полуфинал загубиха с 2:0 гейма от шампионите Георги Рупцов/Елена Попиванова-Първомай.
Така Теди завърши с три медала един златен и два бронзови.
"Доволни сме и горди от успеха. Трябва да отбележим и много доброто класиране на Полина Дойчева на единично девойки-девето място и деветото място на двойки девойки на Румина Петрова/Борислава Стоичкова.Румина Петрова направи отличен дебют на официално състезание,като и на единично успя да се класира за основна схема.Много добра игра показа и Гергана Гилева на единично+, коментира Неделчо Кесов, старши треньор и председател на Бадминтон скуош клуб Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички