Крими

Трима бият и хапят двама полицаи

  07.05.2024 12:01             
Трима бият и хапят двама полицаи

Трима са задържани заради грубо нарушаване на обществения ред, съпротива при задържане и нанасяне на леки телесни повреди на двама полицейски служители. Случаят бил регистриран снощи около 19.00ч., когато в РУ-Пазарджик е получен сигнал за висока музика в пазарджишкия квартал „Изток“. Към адреса незабавно били изпратени дежурни екипи на местния полицейски участък и на районното управление. Униформените заварили на адреса група от хора почерпени с алкохол, които празнували под съпровода на силна музика. Те не изпълнили многократните разпореждания на униформените да спрат озвучителната уредба и да дадат документите си за самоличност. Вместо това обсипали органите на реда с обиди, нецензурни изрази и закани. Това наложило част от мъжете да бъдат задържани. По време на задържането един от тях оказал яростна съпротива, като ухапал в областта на корема един от полицаите, а на друг нанесъл травма в областта на ръката. Въпреки това екипите подпомогнати от още техни колеги реагирали адекватно и задържали трима мъже на възраст между 23 и 41 години, всичките от квартал „Изток“.

По случая са образувани бързи производства за нанасяне на телесни повреди на полицейски служители при изпълнение на служебните им задължения и за хулиганство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички