Спорт

Любо Пенев официално вече не е треньор на Хебър. Благодарим ти, Ел Голеадор!

  04.06.2024 14:20             
Любо Пенев официално вече не е треньор на Хебър. Благодарим ти, Ел Голеадор!

ПАЗАРДЖИК. Любослав Пенев от днес официално не е треньор на Хебър. От клуба всеки момент ще направят официално прессъобщение, а и управителното тяло, и служителите на всички нива, са изключително признателни и благодарни за свършеното от Ел Голеадор. А то бе наистивна гутовно и в златна рамка за историята. Под негово ръководство Хебър на два пъти се спаси от изпадане в А група, за пръв път в историята си остана за два поредни сезона, а сега и за три поредни сезона, в елита, за пръв път стигна полуфинал за Купата на България и отстрани от втория по сила футболен турнир у нас не кого да е, а столичния Левски, записвайки нови исторически страници в аналите на клуба.

Неофициално вече за нов отбор на Любо Пенев се спряга Локомотив Пловдив след проведени разговори на наставника с боса на черно-белите Христо Крушарски през миналата седмица. Очаква се днес или най-късно утре „смърфовете” да обявят назначението на Ел Голеадор, който ще дойде на "Лаута" заедно с Радослав Здравков.

В Хебър също имат готов вариант за нов старши треньор, а името му ще бъде оповестено в следващите часове.

Любо, благодарим ти за футболната приказка! Благодарим за емоциите!

Винаги ще си в сърцата на привържениците на Хебър!

„Знаме”


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички