Пазарджик

Пореден успех за Стефани Попова от международен конкурс - този път в Грузия

  23.10.2024 15:13             
Пореден успех за Стефани Попова от международен конкурс - този път в Грузия

ПАЗАРДЖИК-ТБИЛИСИ. Осмокласничката от Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт (ПГИМ) и състезателка в мажоретен състав „Мистерия – Стефани Попова, спечели нова титла и голямата награда от престижния международен конкурс за таланти, мода и красота – „Top Teen Model of the Planet“,  който се проведе в продължение на една седмица в Тбилиси, Грузия, заедно с конкурса „ Miss and Mister Planet 2024“.

Тя представяше страната ни и спечели голямата награда в конкуренцията на участници от различни държави.  Оценката на журито беше комплексна от проведените през различните дни дейности, а именно: дефиле с официални тоалети и национални костюми, модно шоу, интервю с журито на английски език и представяне на талант. Стефани впечатли журито и публиката със своята хореография с помпони и акробатични елементи и заслужено завоюва титлата „Grand Prix Model 2024“.

Това е трета подобна награда за Стефани. През април 2024 г. тя извоюва титлата ,,Miss Pre-Teen Galaxy Grand prix 2024" на международния конкурс в Банско, а през септември 2023 г. на националния конкурс „Малка мис и мистър България“ спечели титлата  „Мис пре-тийн България - Galaxy 2023г“, както и първо място в конкурса за таланти „Нови звезди“.

Стефани и нейната майка Надя Попова изказват специални благодарности за съдействието и подкрепата към треньорката на МС „Мистерия“ – Виргиния Нешева, към Ръководството на Общинския детски комплекс (ОДК) в Пазарджик, в лицето на г-жа Спасова и г-жа Андонова, както и към организаторите на конкурса - г-жа Ирина Папазова - национален директор на България и собственик на модна агенция „Интерсаунд“ и на г-жа Ekaterine Mgaloblishvili- национален директор на Грузия и собственик на модна агенция  „Катрини“.

(Зн)


Свързани