Крими

Полицейският бюлетин на 6 март 2024 г.

  06.03.2024 13:02             
Полицейският бюлетин на 6 март 2024 г.

Тийнейджър е задържан от служители на РУ-Септември заради притежаване на наркотици. На една от улиците в града криминалисти от управлението в Септември забелязали младеж и предприели проверка. Виждайки приближаването на органите на реда 17-годишният тийнейджър от Ихтиман изхвърлил на земята полиетиленово пликче със суха тревиста маса. След направена проба с полеви наркотест се оказало, че съдържанието реагира положително на синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а непълнолетния е задържан в ареста на РУ-Септември. По случая се води бързо производство.

Млад мъж е задържан заради побой. Вчера на една от улиците в пазарджишкото село Ивайло възникнал скандал между 32-годишен мъж и негов 24-годишен съселянин. По време на разпрата прераснала в сбиване по-възрастният нанесъл на по-младия си опонент удари с дървена дръжка. В резултат на това е нанесена средна телесна повреда на единия от участниците, който е с фрактура на ръката. На мястото пристигнали дежурни автопатрули при РУ-Пазарджик, които задържали побойника в ареста за срок от 24 часа. Работата по случая продължава, води се бързо производство.

Две бързи производства се водят спрямо водачи на автомобили. На кръстовище във Велинград автопатрул при полицейското управление в курорта извършил проверка на „Опел“ с водач 34-годишен велинградчанин. След направените проби с технически средства се оказало, че мъжът е зад волана под въздействието на наркотици. Отново при рутинна проверка полицейски екип от участъка в Брацигово установил, че 30-годишен от брациговското село Исперихово шофира „Форд“ с 1.85 промила концентрация на алкохол. Леката кола, собственост на водача е иззета за съхранение в РУ-Пещера.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани