Понеделник, 16 Сеп 2024
 
Пазарджик

Избираме най-красивата Мис Пазарджик

  07.09.2024 07:18             
Избираме най-красивата Мис Пазарджик

С Тенерифе, Сърбия и Англия са свързани част от тазгодишните претендентки

Тази събота (7 септември), в спортната зала „Васил Левски“, Пазарджик отново ще избере своята мис. Освен за изящната корона и титлата „Мис Пазарджик 2024“, претендентките ще се борят и за шанса да представят града ни на националния конкурс „Мис България“.

Както всяка година, красивата надпревара ще премине в 4 кръга. В първия момичетата ще са с народни носии, във втория ще представят нова колекция на дънки и тениски, в третия ще е ревюто със спортно-елегантни или коктейли облекла, и в четвъртия ще дефилират с официални тоалети.

Водеща ще е сензационната инфлуенсърка и репортер Ива Иванова или по-позната на аудиторията като IVKA BEIBE. 5 лева от всеки закупен билет пък ще отиде за благотворителна кауза. Между отделните състезателни турове за доброто настроение на гостите в залата ще се погрижат

талантливите деца на Пазарджик

На сцената ще излязат танцьорите от представителния танцов състав „Чавдар“ към Младежкия дом, тези от клуба за спортни танци „Импулс“, както и мажоретките от „Мега“.

Всички участнички в конкурса ще получат сребърни колиета, продукти за коса, продукти за грим и ваучери маникюр. Допълнително за победителката ще има и СПА уикенд във Велинград, прическа, 200 лева ваучер за храна и 1000 лева за лазерни процедури.

За поредна година сме ви приготвили шоу, което ще ви изненада. Ще се насладите на родното, на българското, на красивото, обещават организаторите. А организатори са Джулиана Бутракова, представител на националния конкурс „Мис България и носител на титлата „Мис България Свят 2020“,  със съдействие в Община Пазарджик.

А ето и тазгодишните претендентки:

Симона Благова,

на 16 години, висока 170 см. Учи в Професионална гимназия по икономика и мениджмънт, специалност „Митническа и данъчна администрация“. Интересите й са в областта на естетиката и модата.

Веселена Димитрова,

на 17 години, висока 167 см. Учи в Математическа гимназия „Константин Величков” с профил „Природни науки”. Голямата й мечта е да учи дентална медицина. Интересите й са в сферата на спорта, модата, опознаването на различни места, както и развитие в личен план. Всеки свободен момент прекарва в плувната зала.

Виктория Радкова,

на 18 години, висока 168 см. Завършила е средното си образование в Тенерифе, Испания. Работи като стюардеса. Обича изкуството, езиците, модата, философията, но най - много авиацията. В свободното си време обича да танцува, да чете, да открива нови култури и да прекарва време със себе си.

Ана Мариа Стоянова,

на 19 години, родена в Сърбия. Завършила е Професионална гимназия по икономика и мениджмънт, мечтае да се занимавам с музика. В момента учи в Софийски университет „Свети Климент Охридски” със специалност „Музика и мултимедийни технологии”. В свободното си време обичам да пее, рисува и пише. Пътуването е нейната голяма страст.

Славена Гайдарска,

на 25 години, висока 170 см. Възпитаничка на Езикова гимназия „Бертолт Брехт”, а тази година и предстои да завърши и магистърската си степен със специалност „Бизнес администрация - развитие на човешки ресурси” в Софийски университет „Свети Климент Охридски”. Работи по специалността си, а свободното си време обича да запълва с повдигащи духа активности - спортуване, изкачване на върхове, участие в планински преходи и посещение на забележителности. Фен е на екстремните приключения, включващи високи скорости и височини. Поезията е нейна страст и преоткрива себе си в писането на стихове. Една от житейските и цели е да напише книга.

Габриела Димитрова

е на 17 години, учи в Езикова гимназия „Бертолт Брехт” с немски и английски език. Обича моторите, бързите скорости и адреналина. Свободното си време предпочита да прекарва сред природата с близките си хора.

Нанси Николова,

на 17 години. Учи в Професионална гимназия по механоелектротехника, специалност „Графичен дизайн”. В свободното си време обича да се снима и да се разхожда с приятели. Най-ценното за нея е семейството.

Лора Брешкова,

на 25 години, висока 168 см. Завършила е Югозападен университет „Неофит Рилски” в Благоевград със специалност „Филмов и ТВ монтаж”, както и Нов български университет в София – „Филмова режисура”. Интересите й са в сферата на модата. В свободното си време тренира, разхожда се с приятели и пътува до различни дестинации.

Светлана Игнатова,

на 17 години, е висока 174 см. Детството си е прекарала в Англия. В момента уча в Езикова гимназия „Иван Вазов” в Пловдив с профил биология, с испански и руски език.  От малка винаги е тренирала нещо. Обича сцената и изразяването на емоции и истории чрез тяло, затова вече девета година е част от мажоретен състав „Мистерия“. Свободното й време е изпълнено с тренировки за състезания, кастинги и подготовка за университет. Най-ценното нещо за нея е историята, която всеки човек сам пише за себе си.

Името на

Стелиана Кендерова

може би вече ви е познато от предишната година. Тя е на 20 години и е висока 180 см. В момента учи в Университета за национално и световно стопанство в София, специалност „Макроикономика”. Работи за модна агенция „Визаж“. Обича да се снима и да участва в модни ревюта. През свободното си време обожава да се разхожда сред природата.

„Знаме“


Свързани