Четвъртък, 19 Сеп 2024
 
Пазарджик

Община Пазарджик подкрепи инициативата “Да изчистим България заедно“

  12.09.2024 12:55             
Община Пазарджик подкрепи инициативата “Да изчистим България заедно“

Община Пазарджик се включва в инициативата на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“ – една от най-мащабните и ефективни доброволчески инициативи в България за грижа към околната среда. Тази година кампанията е под надслов „Да преобърнем играта“ и ще се проведе на 14 септември 2024 г. (събота).

Основен акцент в тазгодишното събитие ще бъде почистването на най-застрашените природни обекти – водните басейни. Призоваваме всички граждани на Пазарджик да започнат своето участие в кампанията, като почистят около домовете си и междублоковите пространства. Можете също да се погрижите за местата, където играят децата ни – детските площадки, както и зоните за спорт и отдих, разположени в близост до населените места – спортни площадки, стадиони и около водните обекти (реки, язовири и др.).

Нека заедно покажем, че можем да направим нашия град още по-красив, като го изчистим и поддържаме чист. За да мотивираме младите семейства и възпитаме у децата грижа за местата, които обичаме, нека бъдем активни и да дадем пример за всички, призоваха от Община Пазарджик и добавиха, че ще предоставят чували и ръкавици на всички доброволци, желаещи да се включат в инициативите за почистване.

Материалите могат да бъдат получени в стая 709, етаж 7 в сградата на общинската администрация.
 


Свързани