Спорт

Спортен клуб „Импулс“ с шампионска серия на Държавното първенство и международния турнир "Stara Zagora Open 2024"

  10.10.2024 13:47             
Спортен клуб „Импулс“ с шампионска серия на Държавното първенство и международния турнир \

Община Пазарджик с гордост съобщава за успехите на младите танцьори от Спортен клуб "Импулс" на Държавното първенство 1 ранг на България и международния турнир "Stara Zagora Open 2024", които се проведоха в гр. Стара Загора.
 
Петър Величков и Виктория Александрова завоюваха титлата Държавни шампиони на България в групата на младежи в стандартната програма за 2024 г., както и станаха Вице държавни шампиони в латиноамериканската програма. Те блеснаха и на международния турнир, където спечелиха 1-во място в стандартната програма и 2-ро място в латиноамериканските танци в същата възрастова група.
 
Ангел Свирков и Асия Бозова се откроиха с титлата Държавни шампиони на България за 2024 г. в групата юноши старша възраст в латиноамериканските танци.
 
Николай Минчев и Теодора Панайотова спечелиха вицешампионска титла в групата деца до 9 години в латиноамериканската програма.
 
Калоян Спасов и Ния Крумова се класираха на 3-то място на Държавното първенство на България в групата на младежи в стандартните и латиноамериканските танци, а на международния турнир завоюваха 2-ро място в стандартните танци и 3-то място в латиноамериканските танци.
 
Теодор Кацарски и Божидара Александрова заеха 3-то място на Държавното първенство в групата на деца до 11 години в латиноамериканските танци.
 
Георги Чимев и Симон Карабельова постигнаха 5-то място на Държавния шампионат в групата на младежи стандартни танци и спечелиха 2-ро място на международния турнир в групата до 21 години стандартни танци.
 
Община Пазарджик поздравява всички участници и техните треньори от Спортен клуб "Импулс" за забележителното представяне и успехите, които носят гордост за нашия град!

 


Свързани