Пазарджик

Със 150 картички малчугани от Мало Конаре изненадват дамите в МБАЛ-Пазарджик

  08.03.2024 07:20             
Със 150 картички малчугани от Мало Конаре изненадват дамите в МБАЛ-Пазарджик

Над 150 картички изработиха децата от група „Миньони" при ДГ „Детство" в Мало Конаре за жените от Първо и Второ педиатрично отделение, както и  от акушеро-гинекологично отделения към МБАЛ - Пазарджик послучай днешния Осми март. Децата от градината с директор г-жа Веселина Пеева заедно със своите учители г-жа Иванка Консулова и г-жа Лушка Костадинова смятат дазарадват не само дамите, които работят в болницата, но и тези, които точно на празника са се озовали в болничната стая.

"Искрено се надяваме този малък жест на внимание да зарадва жените и да направи празника им по-светъл и споделен", коментираха учителите от ДГ "Детство" пред "Знаме".

Това е поредният жест на децата от тази група. На 17 февруари -  в Деня на спонтанните актове на добрина, децата подариха 70 броя пролетни картички на всички възрастни хора настанени в Дом за стари хора с. Главиница и видяха щастието, изписано на лицата на бабите и дядовците в Дома.

Инициативите са продължение на добрите практики, създадени в детското заведение и в частност в група „Миньони“ под мотото „За усмивката няма почивен ден!“.

(Зн)


Свързани