Регионът

“Биовет“ АД обяви началото на конкурса за най-добре зацветен двор – сега има ново предизвикателство

  27.03.2024 10:10             
“Биовет“ АД обяви началото на конкурса за най-добре зацветен двор – сега има ново предизвикателство

За трета поредна година, на Лазаровден, ръководството на "Биовет" АД организира фестивала "Пъстроцветна Пещера". Този път организаторите ще направят два конкурса. Първият от тях е за "Най-добре зацветен двор", който също се провежда за трети път, а вторият е за "Най-красив костюм от рециклируеми материали". В конкурса за "Най-добре зацветен двор" се канят за участие всички жители на община Пещера, които ще представят най-красивите кътчета от своите дворове.

Наградният фонд е впечатляващ, защото победителят ще получи 500 лв., класиралият се на второ място ще си тръгне с 400 лв., а третият в надпреварата ще получи 300 лв. Стремежът на ръководството на фирмата е да стимулира гражданите  да осъществят своите нови идеи за още по-хубав и цветен двор. Началото на конкурса е на 28 март, месец преди събитието. Снимките си изпращайте на e-mail: [email protected]

Те ще се приемат до 23 април 2024 г., включително. На 25 април ще бъдат избрани победителите, които ще получат наградите си на фестивала "Пъстроцветна Пещера".

Вторият конкурс в рамките на фестивала ще се проведе в самия ден, 27 април, като всички жители и гости на града ще могат да гледат дефилето на децата от всички училища. Жури ще избере отборът на училищата победители и те ще получат декоративни дръвчета, храсти и цветя, с които да разкрасят своя училищен двор. Предизвикайте своята креативност като предложите най-оригиналните модели за облекла, които не замърсяват природата. 


Свързани