Други

Актриса, модел и певица от Пазарджик с първи концерт в столицата

  21.09.2024 06:54             
Актриса, модел и певица от Пазарджик с първи концерт в столицата

В петък (20 септември), в Арт Клуб София, ще е първият самостоятелен концерт на Нели Чунчукова – актриса, певица и модел от нашия град. Именно върху музиката се е съсредоточила тя в момента.

Всичко започнало тази година с участия като гост-изпълнител на латино-американска група, от която младата жена постепенно става част. После тя продължила самостоятелно. На концерта в петък Нели ще е с китариста Пламен Бояджиев.

- Пламен е невероятен музикант, без който нямаше да се справя. Страхотен човек и приятел.

Първата авторска песен на Нели Чунчукова – I Am Coming („Идвам“) е от 2023 г., а втората My Time („Моето време“)  - от февруари тази година. И двете може да видите в YouTube.

- Музиката е най-голямата ми страст. Включва

всичко, което обичам да правя

- създаване на песни, писане на текстове, пеене и танцуване, разказване на истории с чувства, актьорско превъплъщаване в образ – откровена е младата жена, която е била солистка в училищните хорове, ходила е на уроци по пеене и т. н. Стиловете, с които сега експериментира, са поп, соул, ар енд би, хип хоп.

В „Знаме“ вече сме ви разказвали за Нели. Родена е в нашия град, завършва езиковата гимназия „Бертолт Брехт“. А когато е на 18 години, печели два конкурса за красота, единият от които е „Мис Пазарджик“.

Продължава образованието си в София, където се снима като статистка и получава малки роли в известни български и чужди продукции.

Била е на снимачната площадка с актьори от ранга на Силвестър Сталоун

След това подписва договор с известна модна агенция и започва да пътува по света. Работи  като модел в Милано, Париж, Индия, Китай, Дубай. Работи със световноизвестни марки - GUESS, Mango, H&M, Zara, Gap, Givenchy. В Китай например участва и в представяне на бельото Victoria’s Secret. В пък Индия се запознава с принц от последната управляваща династия.

Завършва курс по кино актьорско майсторство в Италия. У нас участва в сериалите „Пътят на честта“, „Откраднат живот“, „Съни Бийч“, както и в различни реклами. Дублира Мила Йовович в „Хелбой“, а после получава и роля във филма.

Самата Нели е автор на късометражния филм „Нарисувай ме“

- „Нарисувай ме“ разказва любовната  историята между екстровертно момиче и силно интровертно момче, на което му е изключително трудно да изразява чувствата си – разкрива авторката. – Идеята е, че понякога хората мислят и чувстват едно и също, но го изразяват по различен начин. Важно е да се опитаме да излезем от собствената си същност и да разберем и другия.

Мария ДЪБОВА

 

 


Свързани