Пазарджик

Георги Млеканов представя книгата си „Дигитална зависимост: Наръчник за родители и учители“ в Пазарджик

  22.10.2024 10:17             
Георги Млеканов представя книгата си „Дигитална зависимост: Наръчник за родители и учители“ в Пазарджик

Организационния психолог и автор на редица статии, свързани с управлението на човешкия капитал в организацията, Георги Млеканов, ще представи книгата „Дигитална зависимост: Наръчник за родители и учители“ тази сряда, 23 октомври 2024 г. от 16:00 ч. в сградата на Комплекс за социални услуги за деца и семейства (КСУДС), гр. Пазарджик, ул. „Александър Стамболийски“ № 48.
 
Книгата на Георги Млеканов предлага задълбочен анализ на една от най-актуалните теми на съвременното общество – влиянието на технологиите върху живота на децата и възрастните. Тя служи като ценен ресурс за родители и учители, които искат да разберат как да се справят с предизвикателствата на дигиталната ера.
 
На събитието ще присъстват представители и потребители на социалните услуги от трите Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания (ЦНСТБУ), което ще предостави възможност за активен диалог и сътрудничество между различни институции и участници в общността. Целта е да се насърчи социалното включване и да се задълбочи връзката между културата и социалните услуги в региона.
(Зн)

Свързани